ESET Karácsonyi Kedvezmény

 

AKCIÓNK 2011.december 21-én VÉGET ÉRT!

 

Szeretnénk figyelmébe ajánlani ESET Karácsonyi Kedvezményünket, melynek keretén belül 3 számítógépre érvényes ESET Smart Security Home Edition licencet vásárolhatnak új partnereink 18.139,-Ft+ÁFA áron, más szolgáltatásunkat is igénybe vevő partnereink 17.130,-Ft+ÁFA-ért.

 

A kedvezmény december 5-től december 21-ig, új, 1 éves, teljes árú ESET Smart Security Home Edition szoftver vásárlása esetén érvényes és más kedvezményekkel (pl. diákkedvezmény, megújítási kedvezmény, stb.) nem vonható össze.

 

 

Minden, ezen időszak alatt vásárolt licenc mellé Cobra Sprint számlakészítő- és készletkezelő programot adunk ajándékba, melynek értéke
12.000,-Ft+ÁFA.

 

A további részletekről az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát. e-mail címen érdeklődhet.

Megrendelésüket új partnereink a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát. e-mail címre küldhetik. Kérjük, megrendelésükben jelezzék, hogy igényt tartanak-e a Cobra Sprint számlakészítő- és készletkezelő programra.

Már meglévő ügyfeleink HelpDesk szolgáltatásunkon keresztül adhatják le megrendelésüket.

 

Kapcsolat

 

 


REAS.HU Informatikai Kft.

2132 Göd, István u. 26.

+36 27 222 009
+36 1 6 333 166

www.reas.hu

info at reas.hu

 

 

 

 

Társadalmi Szerepvállalás

 

Társaságunk elsősorban a gyermekekkel foglalkozó, értük sokat tevő társadalmi szervezeteket támogatja.
Eseti anyagi vagy tárgyi segítség mellett szolgáltatásaink igénybevételekor is jelentős kedvezményeket biztosítunk a társadalmi szervezeteknek.
Igyekszünk - lehetőségeinkhez mérten - részt venni a közösségi életben. Partnereinket is erre ösztönözzük, remélhetőleg, egyre nagyobb sikerrel.

Bővebben...